Úri Szent Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

2244 Úri, Rákóczi út 35.
📞: +36 30 517 5021
📧: szentimre.uri@cegleditk.hu
OM kód: 202976

Iskolánk felvételi körzete: Úri község közigazgatási területe

logonagy

Péntek este csodálatosan szép időben gyülekeztek a gyerekek, szülés  pedagógusok az iskola udvarán. A tűzgyújtási tilalom miatt ebben a tanévben bár tábortűz nélkül, de tüzes hangulatban búcsúztattuk el a nyarat. Közösen elénekeltük az Újra itt van c. dalt. Ez után következtek az osztályok produkciói. Volt , aki verssel, volt, aki dallal, és volt olyan is, aki mókás kis műsorral készült. Mire a nyolcadikosok kerültek sorra, kezdett besötétedni, így jól láthatóak voltak a mécsesek, amik az ő daluk ritmusára táncoltak a levegőben.  Ők az Egyszer véget ér c. Máté Péter dallal búcsúztak, nem csak a nyártól, hanem egy kicsit már az iskolától is. Ez után következett a Ha jó a kedved c. dal, amit mindenki együtt énekelt, és zengett az iskolánk udvara a sok jókedvű gyerek hangjától.

Mészáros Borbás Anita volt diákunk a Mamin baba csoport tagjaival együtt megmozgatta a diákokat. Vidáman táncoltak együtt kicsik és nagyok. Köszönjük Anitának.

Maradt még egy kis idő a kötetlen táncra is. Ezzel záródott a nagyon jól sikerült programunk.

Köszönet a pedagógusoknak a felkészítésért, a diákönkormányzatnak a szervezésért, Sára Szandrának a hangosításért, Borbás Berninek a fotózásért, a szülőknek a jelenlétükért és nem utolsó sorban a diákoknak az aktív részvételért, hiszen ez nélkülük nem sikerült volna ilyen jól.

Mint ahogyan Dobosné Földi Brigitta mondta a záró gondolataiban, mi is mindenkinek ötösökben gazdag, sikeres új tanévet kívánunk!

Aktuális 
Hírek- 2022/2023 
2022-2023

A hónap szülöttei

A hét verse

0504