Úri Szent Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

2244 Úri, Rákóczi út 35.
📞: +36 30 517 5021
📧: szentimre.uri@cegleditk.hu
OM kód: 202976

Iskolánk felvételi körzete: Úri község közigazgatási területe

logonagy

könyvbemutató

2023. május 12-én pénteken sor került az Úri Könyvtár első író-olvasó találkozójára. Vendégeink voltak a Helma Kiadó ügyvezető igazgatója, Dvariecki Bálint, és Noah Noé Noir elsőkötetes, fiatal szerző. A bemutatkozások után megtudhattuk, mit jelent az „innovatív könyvek világa”, mi a helyzet a magyar írókkal a könyvpiacon, valamint hogyan lehet valakiből 18 évesen író.

A fő téma a Kiyoshi és Chloé című ifjúsági fantasy regény volt; amely nemrégiben jelent meg e-könyvben, hangoskönyvben és nyomtatásban is. A trilógia második része hamarosan megjelenik, az író folyamatosan dolgozik a további köteteken. Mindkét vendégünk szívesen válaszolt a hallgatóság kérdéseire is, ezáltal egy igazán érdekes, beszélgetős délutánt tölthettünk el együtt. Szó volt az írás-olvasás kapcsolatáról, rajzolásról, videójátékokról, zenéről, szabadidőről, ihletről, célokról és tervekről. Mindkét oldalról pozitív visszajelzések érkeztek, a vendégek és a közönség is jól érezték magukat.

Mindenkinek köszönjük a részvételt, reméljük hallunk még a Helma Kiadóról és és Noah Noé Noir-ról, és az író-olvasó találkozókat is rendszeresíteni tudjuk a könyvtár életében, hogy legyen hol összejönnie az olvasni szeretőknek. Addig is, aki szeretné nyomon követni munkásságukat, az alábbi linkeken megteheti:

 

HELMA Főoldal

MKMT

Noah Noé Noir írói oldal | Facebook

 

A hónap szülöttei

A hét verse

0504