Úri Szent Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

2244 Úri, Rákóczi út 35.
📞: +36 30 517 5021
📧: szentimre.uri@cegleditk.hu
OM kód: 202976

Iskolánk felvételi körzete: Úri község közigazgatási területe

logonagy

December 6-án reggel megérkezett a Mikulás is. A gyerekek énekkel, versekkel, mondókákkal várták őt és a krampuszait. Jöttét csengőszó jelezte, hallani lehetett, amerre járt . Volt, ahol székkel is készültek neki, hogy megpihenhessen arra az esetre, ha elfáradt volna a nagy ajándékosztásban. Mindenhova ellátogattak, az osztályokba, tornaterembe, még az irodába is, mindenki kapott egy kis ajándékot, egy mosolyt, egy éneket.

mikulasnap

December 18 – án délután karácsonyi képeslapkészítés volt a könyvtárban. A borongós, ködös idő ellenére szép számmal jöttek vissza a foglalkozásra. Cserébe karácsonyi dalok, és szebbnél szebb alapanyagok várták őket, amelyekből rengeteg csodaszép képeslap készült. Volt aki festett, akadt aki rajzolt, ragasztott. Ezekkel is került némi kézzel, de főleg szívvel - lélekkel készített kedvesség a karácsonyfák alá.

kepeslap

Másnap töltöttük el együtt az utolsó napunkat a téli szünet, és a karácsony előtt iskolánkban. Az osztálykarácsonyok meghitt hangulatban zajlottak, mindenki a maga osztályában töltött el közösen egy kis időt. Ajándékozás, játék, beszélgetés, zene és tánc volt a program. A nap zárásaképpen közösen megnéztük az ötödik osztály műsorát a Művelődési Házban. Igazi karácsonyi hangulatot varázsoltak, amit haza is vittünk magunkkal.

karimusor

Aktuális
Hírek- 2022/2023
2022-2023

A hónap szülöttei

A hét verse

0504