Képgaléria - AMI

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Képgaléria

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Eseménynaptár

Május 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Időjárás

Felvételi körzetünk

Iskolánk felvételi körzete:
Úri község közigazgatási területe

Iskolánk felvételi körzete
a 2017/2018. tanévben

 

Az Úri Szent Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

meghívja Önt és kedves családját

2016. június 03-án pénteken 17 órakor

az Úri Művelődési Házba,

 

 

Tanévzáró Ünnepi Hangversenyére.

 

Az Úri Szent Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mendei telephelye

meghívja Önt és kedves családját

június 02-án csütörtökön 17 órakor

a Géza Fejedelem Általános Iskolába,

 

 

Tanévzáró Ünnepi Hangversenyére.

Az Úri Szent Imre Általános Iskola és AMI
a művészeti iskola

2016.05.17-19-ig beiratkozásokat tart a 2016-17-es tanévre
a következő szakokra:

*furulya*
*fuvola*
*oboa*
*zongora*
*szintetizátor*
*szolfézs*
*néptánc*

A beiratkozás helye: Úri Szent Imre Általános Iskola és AMI intézményegység – vezető iroda, 2.emelet 19. terem
ideje:
május 17. 8:00-16:00
május 18. 9:00-15:30
május 19. 12:00-15:00

A művészeti iskoláról minden információ megtekinthető a zeneiskola honlapján: www.uriiskola.hu (művészeti iskola fül)

Szeretettel várunk minden érdeklődő és zenét és táncot tanulni vágyó gyermeket!

Az Úri Szent Imre Általános Iskola és AMI mendei telephelye, a zeneiskola

2016.05.19-én beiratkozásokat tart a 2016-17-es tanévre
a következő szakokra:

*furulya*
*fuvola*
*zongora*
*szintetizátor*
*szolfézs*

A beiratkozás helye: Mendei Géza Fejedelem Általános Iskola  Zeneterme,
ideje: május 18-án szerdán 16-17:30 óráig.


A művészeti iskoláról minden információ megtekinthető a zeneiskola honlapján: www.uriiskola.hu (művészeti iskola fül)


Szeretettel várunk minden érdeklődő és zenét tanulni vágyó gyermeket!

Úri Szent Imre Általános Iskola és AMI
művészeti iskolai intézményegysége
„Ismerkedés a hangszerekkel” címmel


2016.05.11-én szerdán 10:00-kor
zenés – táncos bemutatót tart az
Úri Napsugár Óvodában, a nagycsoportos gyermekek részére.

A kisgyermekek egy hangszerbemutató és rövid hangverseny segítségével megismerkedhetnek a művészeti iskolában tanított hangszerekkel, majd ezt követően egy kis közös tánccal próbálunk kedvet csinálni nekik a néptánc tanulásához.

SOK SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐ SZÜLŐKET IS.

ÚRI SZENT IMRE ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS AMI

TISZTELT SZÜLŐK!


2016.05.12-én csütörtökön 16:00 - 17:30-ig nagy szeretettel várjuk a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket az általános iskola 2. emelet 19. számú termébe. A művészeti iskola intézményegység vezetője tájékoztatást ad a képzésekről. Egyidejűleg zenés beszélgetést szervezünk azoknak a gyerekek részére, akik 2016. szeptemberétől szeretnék megkezdeni művészeti iskolai tanulmányaikat. A beszélgetés alatt játékosan felmérjük a gyermekek képességeit és tanácsokat adunk a szülőknek, milyen szakon tudnak gyermekeik eredményesen tanulni.

Művészeti iskolánkban oktatott tárgyak a következők:
*furulya*
*fuvola*
*oboa*
*zongora*
*szintetizátor*
*szolfézs*
*néptánc*

Szeretettel várunk minden érdeklődő és zenét tanulni vágyó gyermeket!

Kedves Szülők!

JELENTKEZÉSI LAP ÉS NYILATKOZAT innen letölthető.

Az Úri Szent Imre Általános Iskola és AMI 2016.05.17-19-ig beiratkozásokat tart a 2016-17-es tanévre a következő szakokra: furulya, fuvola, szintetizátor, zongora, szolfézs és néptánc. A beiratkozás helye: Szent Imre Általános Iskola és AMI  intézményegység-vezetői irodája (II. emelet 19.), ideje: május 17-én 8-16 óráig, május 18-án 9-15 óráig, május 19-én 12-15 óráig. A művészeti iskoláról minden információ megtekinthető a zeneiskola honlapján: www.uriiskola.hu (művészeti iskola fül)

Zeneiskolásaink körében a legnagyobb szeretettel várjuk a leendő elsősöket, mert az előző év gyakorlatának megfelelően a zenei órákat a gyermekek órarendjébe illesztjük be. Ez az elfoglaltság a napi iskolai elfoglaltság részévé válik, nem jelent a kicsik számára semmiféle megerőltetést. Nagyon fontos a művészeti tárgyak tanítása a gyermekek nevelésében, mert a minőségi oktatás szerves részét képezi. Szinte észrevétlenül, minimális energia befektetésével járul hozzá személyiségük magasabb szintű fejlesztéséhez, oly módon, hogy a gyermekek személyisége gazdagodik és tehetségük kibontakozik. Fejlődik a tanulók esztétikum iránti érzékenysége, fogékonysága, önismerete, önértékelése, szocializációja, kreativitása, az értékekkel való azonosulása, alkotókedve és önmegvalósító képessége. Mindezek a hatások természetesen az általános iskolai tanulást is nagymértékben elősegítik. Hallásuk javulása a nyelvi tanulás előkészítője, koncentrációs képességük erősödése szintén a pontosabb és gyorsabb tanulást segíti elő, a hangjegyek és ritmusok megtanulása a matematikai-logikai képességek kibontakoztatásának egyik legjobb eszköze. Kreativitásuk erőteljesebbé válása az élet minden területén való alkalmazkodást segíti elő.

A beiratkozás idejében (05.17.18-án) nyílt órákat tartunk és várjuk zene- és táncóráinkon a kedves érdeklődőket!

Lukács Ildikó intézményegység-vezető

Kedves Szülők!

JELENTKEZÉSI LAP ÉS NYILATKOZAT innen letölthető.

Az Úri Szent Imre Általános Iskola és AMI mendei telephelye 2016.05.19-én beiratkozásokat tart a 2016-17-es tanévre a következő szakokra: furulya, fuvola, szintetizátor, zongora és szolfézs. A beiratkozás helye: Mendei Géza Fejedelem Általános Iskola Zeneterme, ideje: május 18-án szerdán 16-17:30 óráig. A művészeti iskoláról minden információ megtekinthető a zeneiskola honlapján: www.uriiskola.hu (művészeti iskola fül)

Zeneiskolásaink körében a legnagyobb szeretettel várjuk a leendő elsősöket, de bármely korosztályból lehet hozzánk jelentkezni. Az előző évek gyakorlatának megfelelően a zenei órákat a gyermekek órarendjébe igyekszünk beilleszteni. Ez az elfoglaltság a napi iskolai elfoglaltság részévé válik, nem jelent a kicsik számára semmiféle megerőltetést.

Nagyon fontos a művészeti tárgyak tanítása a gyermekek nevelésében, mert a minőségi oktatás szerves részét képezi. Szinte észrevétlenül, minimális energia befektetésével járul hozzá személyiségük magasabb szintű fejlesztéséhez, oly módon, hogy a gyermekek személyisége gazdagodik és tehetségük kibontakozik. Fejlődik a tanulók esztétikum iránti érzékenysége, fogékonysága, önismerete, önértékelése, szocializációja, kreativitása, az értékekkel való azonosulása, alkotókedve és önmegvalósító képessége. Mindezek a hatások természetesen az általános iskolai tanulást is nagymértékben elősegítik. Hallásuk javulása a nyelvi tanulás előkészítője, koncentrációs képességük erősödése szintén a pontosabb és gyorsabb tanulást segíti elő, a hangjegyek és ritmusok megtanulása a matematikai-logikai képességek kibontakoztatásának egyik legjobb eszköze. Kreativitásuk erőteljesebbé válása az élet minden területén való alkalmazkodást segíti elő.

Lukács Ildikó intézményegység-vezető