Képgaléria

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Eseménynaptár

Május 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Időjárás

Felvételi körzetünk

Iskolánk felvételi körzete:
Úri község közigazgatási területe

Iskolánk felvételi körzete
a 2017/2018. tanévben

Téma: Kapcsolatok ápolása

A hatodik osztály harmadik boldogságórájának témája a kapcsolatok ápolása volt.

Boldogságóránkat megelőzte egy témahét, ahol szintén a boldogság volt a középpontban. Ennek keretében az iskola összes diákja és tanára különböző érdekes programokon vett részt délutánonként.

Közösen elénekeltük a Ha boldog vagy, mutasd meg mindenkinek című dalt, megtanultuk Zorán-Kóló-körtáncát.

Minden nap más-más programé volt a főszerep.

Hétfőn, iskolánk névadója előtt tisztelegve megkoszorúztuk a Szent Imre szobrot, Szent Imre életéről készített kvízversenyen vettünk részt.

Kedden minden osztály feldíszítette a termét. A 6. osztály az osztály életéből vett képekből készített tablókat.

Szerdán mindenki olyan szabadon választott programon vehetett részt, ami őt boldoggá teszi, főként társasjátékoztunk, ping-pongoztunk.

Csütörtökön az ajándékozás volt a középpontban: megajándékoztuk egymást osztályon belül, emellett testvérosztályunknak és osztályfőnöküknek, a vezetőség tagjainak készítettünk elismerő oklevelet.

Pénteken külső helyszíneken jártunk. Osztályunk a helyi pékség tagjait lepte meg egy elismerő oklevéllel a finom péksüteményekért, emellett elénekeltük a Szélkiáltó együttes Boldogság-dalát. A pékség dolgozói cserébe finom túrós és ribizlis csigával ajándékoztak meg bennünket.

Ezt az eseménydús hetet folytattuk hétfőn. A kapcsolatok ápolása témakörében mindenki kapcsolati hálót készített.

Ezt követően csoportokat alkottunk. A csoportok feladat volt, hogy gyűjtse össze az osztályt érintő negatívumokat, majd próbáljanak ezekre megoldásokat találni. A csoportok munkáját összevetettük. Az osztály közösen vette sorra a felmerült problémákat és megoldási lehetőségeket.

Horváth Violetta